AccuLaptop vervangen

Heeft u een laptop die waarvan de accu snel leeg is, via ons kunt u de accu laten vervangen.

Als de laptop-accu aan vervanging toe is, kun je een nieuwe kopen. Het vervangen wordt helaas steeds moeilijker. Vroeger hadden vrijwel alle laptops een accu die je er eenvoudig uit kon klikken, maar die laptops zijn zeldzaam.

Vaak komt men er niet uit welke accu geschikt is voor de laptop, indien u ons een foto stuurt van het type laptop dan krijgt u een gratis offerte hoeveel vervanging van de accu kost.

Ik zoek voor u uit welke erin moet en voor €25,00  Excl kosten van de accu kunt u deze door mij laten vervangen.

 

Garantie

Laptopfabrikanten geven vaak minder lang garantie op de accu dan op de laptop zelf, meestal maar 6 tot maximaal 12 maanden. Dit komt omdat de accu snel slijt. Het is een verbruiksproduct.

Capaciteit

De capaciteit van een laptop-accu wordt weergegeven in milliampère-uur (mAh), of wattuur (Wh). Een gemiddelde laptop met een scherm van 15 inch heeft een accu met een capaciteit van 40 tot 60 Wh. Hoe meer hoe beter zou je zeggen, maar aan dit getal alleen heb je als koper niet zoveel. De configuratie van de laptop is ook van invloed en belangrijker is hoe je laptop met de accu omgaat.

Accuduur

De werkelijke accuduur wordt vooral bepaald door de zuinigheid van je laptop. En daarin verschillen laptops sterk. Heel snelle laptops, zoals gaming laptops, verbruiken naar verhouding veel energie. Deze werken dus minder lang op een accu met dezelfde capaciteit dan laptops die iets minder krachtig zijn. Ook het schermformaat en de beeldresolutie hebben invloed op de accuduur.

Levensduur laptop-accu

De accu van een laptop heeft helaas niet het eeuwige leven. Lithium-ion-accu’s gaan meestal 3 tot 5 jaar mee. Is de accu echt ‘op’?  Dan zit er niets anders op dan de laptop permanent met een snoer aan de netstroom te hangen of de accu te vervangen.

© 2018 - 2024 Easycomputerservice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel